O nama

Rovinj • Poreč • Istra • Hrvatska

Što Adriatico Real Estate predstavlja?

Dobro došli na adriaticorealestate.com, vaša vrata u svijet vrhunske ponude nekretnine duž Istarske obale i unutrašnjosti.

Adriatico Real Estate je vodeća agencija za prodaju nekretnina specijalizirana za područje Istarske županije, s posebnim naglaskom na idilične gradove Rovinja i Poreča. Međutim, naše usluge sežu puno dalje, obuhvaćajući cijelu Hrvatsku, s ciljem da svakom klijentu pružimo najbolju moguću uslugu bez obzira na njegovu lokaciju.

Osnovana od strane dvojice suosnivača s bogatim iskustvom u sektoru nekretnina, Adriatico Real Estate nije samo posrednik u kupoprodaji nekretnina. Mi smo savjetnici i stručnjaci čiji je primarni cilj pružanje kvalitetnih, profesionalnih i personaliziranih usluga koje će omogućiti svakom našem klijentu da ostvari svoje snove o vlastitoj nekretnini na Jadranu.

Naša tvrtka pruža niz usluga vezanih uz kupoprodaju nekretnina, uključujući procjenu nekretnina, savjetovanje, pregled dokumenata, pružanje pravne pomoći i mnogo više. Također nudimo dodatne usluge upravljanja nekretninama, nudeći klijentima bezbrižnu investiciju i vlasništvo.

Tm je sastavljen od strastvenih, predanih i iskusnih profesionalaca koji se ponose što su dio Adriatico Real Estatea. Svaki član tima nosi sa sobom poseban skup vještina i znanja, što nam omogućuje da klijentima pružimo sveobuhvatnu uslugu, bez obzira na njihove potrebe.

Misija je da budemo više od obične agencije za nekretnine. Želimo biti partner na kojeg se možete osloniti tijekom cijelog procesa kupnje, prodaje ili upravljanja nekretninom. Naš cilj je stvoriti povjerenje s našim klijentima i izgraditi dugoročne odnose, nudeći transparentnost, profesionalnost i visoku razinu usluga. 

U Adriatico Real Estate, mi ne  prodajemo nekretnine – mi prodajemo stil života. Radujemo se što ćemo vam pomoći da otkrijete ljepotu hrvatske obale i pronađete savršenu nekretninu koja će biti vaš dom, utočište ili idealna investicija.

Imate pitanja za nas?

Imamo niz vrhunskih nekretnina i ekskluzivnih oglasa. Ako tražite savršenu nekretninu za sebe ili  imate nekretninu koju biste stavili u ponudu, javite nam se.


Što kažu naši klijenti

Kupite ili prodajte nekretninu s nama. Naši agenti su profesionalni stručnjaci posvećeni pronalasku rješenja za sve stranke!

Adriaticorealestate pružila je izvrsnu uslugu. Profesionalnost, brza komunikacija i stručnost su se istaknuli. Preporučujem ih svima.
Luka Zorić
Kupac
Oduševljen sam Adriaticom. Njihova stručnost, brza reakcija i transparentnost su impresivni. Kupovina nekretnine s njima je bila ugodna i jednostavna.
Iva Perić
Kupac
Adriatico je pružila izvrsnu uslugu u prodaji kuće. Profesionalni, efikasni i uspješni. Sjajan tim!
Dino Tomašević
Prodavatelj

Compare listings

Compare