Česta pitanja (faq)

Rovinj • Poreč • Istra • Hrvatska

Pitanja o kupnji i prodaji nekretnina

Za informacije o cijeni nekretnine koja vas zanima, možete nas kontaktirati putem telefona ili e-pošte. Naši agenti će vam rado pružiti sve potrebne informacije.

Trajanje procesa kupnje nekretnine može varirati ovisno o različitim čimbenicima kao što su vrsta nekretnine, pravne procedure i financijske pripreme. Naši agenti će vas voditi kroz cijeli proces kako biste bili informirani i dobili procjenu vremenskog okvira.

Financijski uvjeti za kupnju nekretnine ovise o vašim osobnim financijskim mogućnostima i preferencijama. Možemo vam pružiti informacije o različitim opcijama financiranja, kao i preporuke za pouzdane kreditne institucije ili hipotekarne zajmove.

Angažiranje agencije za nekretnine pruža vam stručno znanje i iskustvo na tržištu nekretnina. Naši agenti imaju pristup širokoj bazi nekretnina, razumiju vaše potrebe i mogu vam pomoći pronaći nekretninu koja najbolje odgovara vašim zahtjevima. Također, vodit će vas kroz pregovarački proces i pružiti podršku tijekom cijelog postupka kupnje.

Ako želite prodati svoju nekretninu, jednostavno nas kontaktirajte i dogovorit ćemo sastanak kako bismo procijenili vašu nekretninu i razgovarali o vašim ciljevima. Nakon toga, naši agenti će provesti marketinške aktivnosti kako bi privukli potencijalne kupce i pomogli vam u postizanju najbolje moguće cijene.

Compare listings

Compare